Zorgbedden van Nederlands hout

Bedboxen

Ben je op zoek naar een bedbox, waarin de gebruiker zich vrij kan bewegen zonder zijn of haar eigen veiligheid in gevaar te brengen? Met veel liefde en aandacht maken wij van een bedbox een mooi en veilig product dat aan de gestelde eisen voldoet. Om een paar mogelijkheden te noemen: we kunnen de bedbox voorzien van een hoog-laagsysteem of een tillift. We kunnen bedbodems leveren die in anti-trendelenburg stand te verstellen zijn of een Fowlersysteem hebben. De bedbox kan naar keus worden afgewerkt met plexiglas of spijlen, gaasdoek of tentdoek. Ook kunnen we het binnenwerk bepolsteren met zachte materialen.

Hoog-laag bedden

Zoek je een hoog-laag bed om de verzorging te vergemakkelijken of de veiligheid te verbeteren? Houtwerk Hattem maakt hoog-laag bedden op maat. Dat betekent dat we in het ontwerp rekening houden met wensen zoals speciale uitsparingen in hoofd- en voeteneind voor medische voorzieningen, bedbodems met Fowler en anti-trendelenburg stand, elektrische bediening, spijlen, onrusthekken, gemakkelijke transfers vanuit een rolstoel, ruimte onder het bed voor een tillift, decubituspreventie enz.

Ons hoog-laagsysteem voldoet aan de CE-normen en draagt een keurmerk. Als je wilt, kun je bij aanschaf een servicecontract afsluiten. Je weet dan zeker dat het systeem altijd goed onderhouden is en up-to-date blijft.

Kom langs met al je wensen en wij ontwerpen samen met jou een mooi, duurzaam en vooral praktisch meubel waarin de gebruiker zich prettig voelt en veilig is.

Bedbox of hoog-laag bed huren

Kun je nog niet kiezen? Huur dan bij ons een bedbox of hoog-laag bed. Bevalt het gehuurde product goed en ga je tot aanschaf over, dan verrekenen wij de huurprijs met de aanschafprijs. Heb je vragen of wil je meer informatie over de huurmogelijkheden? Vul dan ons contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Kom voor een vrijblijvend ontwerp langs in onze werkplaats en showroom, of bel ons om een afspraak op jouw locatie in te plannen.

Houtwerk Hattem maakt alles op maat van massief, 100% Nederlands hout. Zo kunnen we precies de stijl en sfeer creëren die je zoekt, op een duurzame en verantwoordelijke manier. Door onze jarenlange ervaring met diverse projecten, kunnen we goed met je meedenken en verschillende oplossingen aandragen. We gaan graag het gesprek aan met je architect, ontwerper of andere betrokkenen.

Impressie van de mogelijkheden

Bekijk voorbeelden van bedboxen en hoog-laag bedden die we reeds maakten voor onze klanten

Adviesgesprek

Snel weten wat we allemaal voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, kom langs voor een adviesgesprek.