Houten vergadertafel of inrichting

Een strak, professioneel design voor een vergaderruimte? Dat begint met een houten vergadertafel van Houtwerk. Ook met de rest van de inrichting kan Houtwerk Hattem natuurlijk helpen. Met onze jarenlange ervaring weten we precies wat nodig is voor een goede vergaderruimte. Heb je zelf ideeën over de sfeer of stijl die je neer wilt zetten? Ook dat kunnen we moeiteloos in het ontwerp passen.

Houtwerk Hattem maakt alles op maat van massief, 100% Nederlands hout. Zo kunnen we precies de stijl en sfeer creëren die je zoekt, op een duurzame en verantwoordelijke manier. Door onze jarenlange ervaring met diverse projecten, kunnen we goed met je meedenken en verschillende oplossingen aandragen. We gaan graag het gesprek aan met je architect, ontwerper of andere betrokkenen.

Vergaderruimte op maat ontwerpen?

Onze ervaren werknemers denken in een kennismakingsgesprek graag met je mee! Zo kunnen we samen met jou de perfecte vergaderruimte maken.

Impressie van de mogelijkheden

Bekijk voorbeelden van vergaderruimtes die we reeds maakten voor onze klanten.

Adviesgesprek

Snel weten wat we allemaal voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, kom langs voor een adviesgesprek.