Houten badkamermeubel op maat

De badkamer is een plek van dagelijkse rituelen en ontspanning. Waarom zou je hier geen ruimte van maken waarvan je echt kunt genieten? Een praktisch badkamermeubel op maat helpt je om de dag op een comfortabele manier te beginnen én eindigen.

Hiervoor is een goed ontwerp essentieel. Houtwerk Hattem maakt een badkamermeubel op maat dat past bij jouw gebruikseisen, met de sfeer en uitstraling die jij tot stand wilt brengen. Bijvoorbeeld een badkamermeubel gemaakt van een Nederlandse boom, waarvan de houtstructuur met zijn nerven nog mooi zichtbaar is. Want juist natuurlijke materialen maken van je badkamer een heerlijke plek.

Het kiezen van een badkamer gaat niet over één nacht ijs. Kom daarom eens vrijblijvend een kijkje nemen in onze fabriek. Je kunt dan zien hoe onze meubelmakers vakkundig onze producten vervaardigen.

Badkamermeubel op maat ontwerpen?

Onze ervaren werknemers denken in een kennismakingsgesprek graag met je mee! Zo kunnen we samen met jou het perfecte badkamermeubel tot stand brengen.

Impressie van de mogelijkheden

Bekijk voorbeelden van werk in badkamers van klanten.

Adviesgesprek

Snel weten wat we allemaal voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, kom langs voor een adviesgesprek.