Design badkamermeubels op maat

Een design badkamermeubel van Houtwerk herken je aan de strakke lijnen en minimalistische vormen die rust en continuïteit in je badkamer brengen. Deze stijlvolle badkamermeubels vervaardigen we van hoge kwaliteit, 100% Nederlands hout en duurzame materialen, zoals roestvrij staal en natuursteen, in onze eigen meubelfabriek in Hattem. Laat je inspireren door de verfijnde uitstraling die onze badkamermeubels bieden en maak van jouw badkamer een oase van luxe, waar design en functionaliteit in perfecte harmonie samenkomen. Vraag eenvoudig een offerte aan via de button of neem contact met ons op!

Laat je inspireren door eerdere design badkamermeubels van Houtwerk

Jouw wensen en visie staan bij ons centraal in het ontwerpproces

Jouw design badkamermeubel op maat begint met een persoonlijk gesprek met onze ervaren interieurontwerpers. Zij zijn meesters in het vertalen van jouw wensen en visie naar een gedetailleerd en uniek ontwerp. Ze werken nauw met je samen, luisteren aandachtig en adviseren waar nodig om ervoor te zorgen dat elk aspect van het meubel aan je hoogste verwachtingen voldoet. Bij Houtwerk beslis je zelf welke materialen en houtsoorten we gebruiken, zodat het meubel naadloos aansluit bij jouw stijl en badkamerinrichting. Als het ontwerp aan al je wensen voldoet, beginnen we met de duurzame productie in onze meubelfabriek in Hattem.

Als je al een gedetailleerd ontwerp hebt, starten onze meubelmakers direct met de vervaardiging van jouw unieke design badkamermeubel op maat!

Plan een
adviesgesprek

Snel weten wat we allemaal voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, kom bij ons langs voor een adviesgesprek.

Duurzaam productieproces in onze eigen meubelfabriek

Bij Houtwerk combineren we vakmanschap met duurzaamheid in onze unieke ronde meubelfabriek. Onze ervaren meubelmakers vervaardigen jouw design badkamermeubel in een duurzaam productieproces, waarbij ze gebruikmaken van hoogwaardige materialen en 100% Nederlands hout. Het resultaat is een badkamermeubel van hoge kwaliteit dat aan al je wensen voldoet en jarenlang meegaat, zonder verlies van esthetiek of functionaliteit. Het overgebleven hout gebruiken we voor de houtkachels die onze fabriek verwarmen, waardoor er geen materialen ongebruikt blijven.

Creëer jouw droombadkamer met onze interieurspecialisten

Loop je vast bij de inrichting van je design badkamer? Ben je overweldigd door de eindeloze mogelijkheden of juist benieuwd naar wat de opties zijn met de ruimte die je hebt? Dan geven onze interieurspecialisten Martijn en Nathalie je graag interieuradvies! Ze komen bij je thuis langs om een duidelijk beeld te krijgen van de ruimte of nemen je mee naar een grote woonwinkel, waar jullie samen de uitgebreide interieurmogelijkheden ontdekken.

Op basis van jouw wensen en visie stellen ze diverse 3D-schetsen, moodboards en licht- en kleurplannen samen. Daarnaast doen ze voorstellen voor zowel standaard als op maat gemaakte meubels die naadloos aansluiten bij jouw stijl en behoeften. Dit bespreken we allemaal in een vervolggesprek, waarin we direct een vrijblijvende offerte opstellen, zodat je een duidelijk kostenplaatje voor ogen hebt. Lees via de button meer over het interieuradvies van onze experts of maak direct een afspraak!

Andere meubels op maat van Houtwerk

Wil je beschikken over genoeg opbergruimte in je design badkamer? Bij Houtwerk ontwerpen en vervaardigen we niet alleen stijlvolle design badkamermeubels, maar ook kasten op maat die je badkamer helemaal afmaken.

Daarnaast maken we in onze meubelfabriek veel andere soorten meubels op maat, die een absolute verrijking zijn voor elk interieur. Van tafels, stoelen en banken tot bedden en zelfs tuinmeubels, we maken het allemaal op maat naar jouw wens. Lees via de button meer over meubels op maat en vraag direct een offerte aan!

Ontdek de eindeloze mogelijkheden in onze meubelshowroom!

We heten je van harte welkom in onze showroom en meubelfabriek aan de 1e Industrieweg 1, 8051 CN in Hattem. Loop rustig een rondje, bekijk eerdere projecten van Houtwerk en ons duurzame productieproces, en laat je inspireren voor je eigen design badkamermeubels! We delen ook online onze meubelprojecten via Instagram, Facebook en Pinterest

Contact opnemen met Houtwerk

Wil je meer weten over de design badkamermeubels op maat of een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op via 038 444 1765 of stuur een mail naar info@houtwerk.com. We helpen je graag verder en creëren de unieke meubels speciaal voor jouw  design badkamer!