Kantine – Houtwerk Hattem Zakelijk

Comfort met een goede uitstraling is belangrijk in een kantine. Je werknemers komen hier om te ontspannen, dus een stoel die lekker zit en er goed uitziet is belangrijk. De warme, natuurlijke uitstraling die hout met zich meebrengt kan zorgen voor een ontspannen setting. Onze ontwerpers kunnen je helpen om de stijl en uitstraling die je wilt te combineren met een groot gebruikscomfort.

Houtwerk Hattem maakt alles op maat van massief, 100% Nederlands hout. Zo kunnen we precies de stijl en sfeer creëren die je zoekt, op een duurzame en verantwoordelijke manier. Door onze jarenlange ervaring met diverse projecten, kunnen we goed met je meedenken en verschillende oplossingen aandragen. We gaan graag het gesprek aan met je architect, ontwerper of andere betrokkenen.

Kantine op maat ontwerpen?

Onze ervaren werknemers denken in een kennismakingsgesprek graag met je mee! Zo kunnen we samen met jou de perfecte kantine maken.

Impressie van de mogelijkheden

Bekijk voorbeelden van kantines die we al voor onze klanten hebben ingericht.

Adviesgesprek

Snel weten wat we allemaal voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, kom langs voor een adviesgesprek.