Landelijke badkamermeubels op maat

Onze landelijke badkamermeubels zijn herkenbaar aan de rustieke en vintage look, hun natuurlijke afwerking en handgemaakte details. Maar ze zijn niet alleen een lust voor het oog, ze bieden ook praktische oplossingen voor opslag en organisatie. Met slimme indelingen en voldoende ruimte voor al jouw badkamerbenodigdheden, zorgen ze voor een opgeruimde en geordende omgeving waarin je optimaal kunt ontspannen. We maken jouw badkamermeubel in landelijke stijl volledig op maat van natuurlijke materialen, zoals onze diverse massieve houtsoorten. Wil je jouw badkamer omtoveren tot een fijne plek van rust met een charmante en rustieke uitstraling? Vraag dan via de onderstaande button een offerte aan of neem contact met ons op.

Eerdere landelijke badkamermeubel projecten

Landelijk badkamermeubel: van de tekentafel tot jouw droommeubel

Bij Houtwerk staan jouw visie en wensen centraal. We hebben binnen ons bedrijf een team van vakkundige interieurontwerpers die jouw ideeën en wensen visualiseren in een prachtig ontwerp. Door onze jarenlange ervaring in het vak weten we precies een design te ontwikkelen waar de balans tussen functionaliteit en uitstraling perfect is. Kies zelf van welke houtsoort we jouw landelijke badkamermeubel op maat maken en laat onze ontwerpers een design ontwikkelen die tot in de kleinste details aan jouw wensen en ideeën voldoet.

Heb je zelf al een ontwerp voor jouw landelijke badkamermeubel? Dan gaan we direct voor je aan de slag in onze meubelfabriek.

Plan een
adviesgesprek

Snel weten wat we allemaal voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, kom bij ons langs voor een adviesgesprek.

Ervaren team van vakkundige meubelmakers

Bij Houtwerk hebben we al meer dan 60 jaar ervaring in het vak en werken we met een team van zeer vakkundige meubelmakers. Met veel passie en een enorm groot oog voor details maken we een badkamermeubel dat jouw wensen en visie helemaal tot leven brengt. Jouw badkamermeubel in landelijke stijl is enkel gemaakt van de hoogste kwaliteit hout en materialen, zodat je jaren plezier hebt van je badkamer.

Persoonlijk advies van onze interieurspecialiste

Weet je niet precies hoe je je badkamer wilt inrichten? Heb je even geen inspiratie of ben je benieuwd naar de ideeën van een echte interieurspecialiste? Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek met onze eigen interieurspecialiste Nathalie. Tijdens het adviesgesprek brengt ze al je ideeën en wensen in kaart. Op basis hiervan maakt ze een uitgewerkt voorstel met 3D-ontwerpen van de badkamer en indien gewenst voegt ze hier ook nog een kleuradvies en lichtplan aan toe. Lees via de onderstaande button meer over het interieuradvies en maak direct een afspraak!

Laat je inspireren in onze showroom

Wil je eerdere projecten van ons zien of inspiratie op doen voor je eigen meubels? Dan nodigen we je graag uit in onze showroom en meubelmakerij op de 1e Industrieweg 1, 8051 CN in Hattem. Online delen we op onze Instagram, Facebook en Pinterest ook projecten, dus neem vooral een kijkje en laat je inspireren!

Contact opnemen met Houtwerk

Heb je nog een vraag over de landelijke badkamermeubels of wil je een offerte aanvragen voor op maat gemaakte landelijke badkamermeubels voor je eigen badkamer? Aarzel niet en neem contact met ons op via 038 444 1765 of stuur een mail naar  info@houtwerk.com. We beantwoorden graag je vragen en kijken ernaar uit om jouw meubels te maken!