Houten tuinmeubels

Houtwerk Hattem maakt niet alleen alles voor binnen; ook voor houten tuinmeubels op maat zit je bij ons goed. Een meubel om lekker buiten te ontspannen of te loungen, dat bestand is tegen weer en wind. Denk bijvoorbeeld eens aan onbehandeld hout dat mooi vergrijst. Wil je toch liever dat de oorspronkelijke kleur intact blijft, dan behandelen we het hout met olie. Ook kunnen we het meubel bekleden met mooie stoffen die geschikt zijn voor buitengebruik. Wij maken al onze houten tuinmeubels op maat!

Buitenkeuken op maat

De keuken in je huis is een plek voor gezellige momenten met familie of vrienden. ’s Zomers kun je dit recreëren met een buitenkeuken. Wil je een barbecue, een grill of een klein koelkastje voor droge witte wijn? Misschien zelfs een pizzaoven of een smoker? Het ontwerp maken we samen met jou en we bouwen de apparatuur in die jij wilt.

Kom voor ideeën naar onze fabriek, dan stellen we met elkaar de ideale buitenkeuken samen en serveer je binnenkort vanuit je eigen tuin de heerlijkste gerechten!

Impressie van de mogelijkheden

Bekijk voorbeelden van tuinmeubels en keukens die we reeds maakten voor onze klanten.

Adviesgesprek

Snel weten wat we allemaal voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, kom langs voor een adviesgesprek.