Houtwerk Hattem zakelijk

Houtwerk Hattem maakt alles op maat en van massief, 100% Nederlands hout. Dus ben je als projectinrichter op zoek naar duurzame meubels of keukens van hout, die aan al je wensen voldoen? Producten waarvan je de investeringskosten kunt wegstrepen tegen een langere levensduur en een groter gebruikscomfort?

We kunnen precies de stijl en sfeer creëren die je zoekt, op een duurzame en verantwoordelijke manier. Door onze jarenlange ervaring met diverse projecten, kunnen we goed met je meedenken en verschillende oplossingen aandragen. We gaan graag het gesprek aan met je architect, ontwerper of andere betrokkenen.

Meubels van Nederlands hout bij Houtwerk Hattem

Vanzelfsprekend kan je ook zelf de houtsoort uitkiezen die aansluit bij de inrichting. Liever Iepen-, of eikenhout? Naturel of in kleur? In onze productiehal kan je onze materialen en processen bekijken. Op die manier kunnen we een houtsoort kiezen die precies bij de uitstraling past die je wilt realiseren. Bij Houtwerk Hattem denken we met je mee zodat we ervoor kunnen zorgen dat het project grandioos slaagt!

Adviesgesprek

Snel weten wat we allemaal voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, kom langs voor een adviesgesprek.

Vind de stijl die bij jouw bedrijf past

Vind de meubels die bij de stijl van jouw bedrijf passen en ontdek de mogelijkheden die we je kunnen bieden.