Landelijke keukens op maat

Het gevoel van vrijleven met een massief houten keuken

Je wilt genieten van de warme uitstraling van puur hout, in een mooie landelijke stijl. Dat betekent natuurlijk niet dat de keuken per se een nostalgische uitstraling krijgt. Een landelijke keuken kan natuurlijk ook strak ontworpen worden. Je kunt bijvoorbeeld moderne elementen combineren met een mooi landelijk fornuis, een schouw of een robuust natuurstenen blad. Als je wel een nostalgische uitstraling wilt kan dat uiteraard ook.

Onze ontwerpers helpen graag om jouw idee perfect uitgewerkt op papier te krijgen. Zo kunnen we samen de perfecte landelijke keuken op maat creëren.

natuursteen

Landelijke keukens op maat van Nederlands hout

Vanzelfsprekend kan je zelf de houtsoort uitkiezen die aansluit bij je smaak. Wordt het een eiken keuken of een keuken van iepenhout? In onze productiehal kan je verschillende keukens in aanbouw zien om alvast een voorproefje te nemen van de mogelijkheden. Zo kun je een houtsoort kiezen die perfect bij jou past.

Je kunt er ook voor gaan om de keuken in een mooie kleur te spuiten, of ervoor kiezen om alleen bepaalde elementen te accentueren met een kleur. Wij kunnen je helpen en adviseren bij het kiezen van een kleur voor je keuken.

Zo worden al onze landelijke keukens op maat gemaakt.

Kom bij ons langs

Snel weten wat we allemaal voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, kom bij ons langs voor een adviesgesprek.