Luxe badkamermeubel op maat

Maak van een gewone badkamer een oase van comfort en stijl met luxe badkamermeubels op maat. Je herkent deze stijlvolle meubels aan de verfijnde materialen, zoals massief hout, marmer en roestvrijstaal, die niet alleen duurzaamheid, maar ook kwaliteit uitstralen. Elk meubel staat uniek in zijn ontwerp, met op maat gemaakte details en innovatieve opbergoplossingen die zowel functioneel als esthetisch zijn. Ze creëren een gevoel van exclusiviteit en persoonlijke luxe, waardoor elk badkamerbezoek voelt als een verwenmoment. Wil je jouw badkamer een luxe uitstraling geven? Vraag via de buttons eenvoudig een offerte aan voor jouw badkamermeubels op maat of neem telefonisch contact met ons op!

  • Luxe badkamermeubel op maat gemaakt
  • Duurzaam productieproces
  • Hoogwaardige materialen en houtsoorten

Eerdere moderne badkamermeubel projecten

Het ontwerp van jouw luxe badkamermeubels op maat

Bij een op maat gemaakt luxe badkamermeubel staat jouw visie centraal. Het project begint met een gesprek met onze ervaren interieurontwerpers. Zij brengen jouw wensen en ideeën in kaart en visualiseren dit in een gedetailleerde schets. Tijdens het ontwerpproces beslis je zelf welke materialen en houtsoorten we voor jouw meubels gebruiken; bij Houtwerk zijn de mogelijkheden eindeloos. Met decennia ervaring in het op maat maken van badkamermeubels, weten onze ontwerpspecialisten precies hoe ze stijl en functionaliteit samenbrengen in een uniek design. Als het ontwerp helemaal naar wens is, starten we direct met de productie in onze eigen meubelfabriek.

Heb je al een duidelijk ontwerp voor jouw badkamermeubel in luxe stijl? Dan gaan onze meubelmakers gelijk met jouw project aan de slag!

Plan een
adviesgesprek

Snel weten wat we allemaal voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, kom bij ons langs voor een adviesgesprek.

Vervaardiging in onze meubelfabriek

Onze vakkundige meubelmakers brengen het ontwerp helemaal tot leven in onze eigen meubelfabriek. Ze hebben passie voor het vak en werken met de grootste precisie, waardoor het uiteindelijke meubel tot in de kleinste details aansluit op jouw wensen. We vervaardigen jouw luxe badkamermeubel van hoogwaardige materialen en duurzaam Nederlands hout, waardoor het jarenlang meegaat zonder in te leveren op esthetiek en functionaliteit. Een badkamermeubel uit onze fabriek staat garant voor kwaliteit.

Interieuradvies van onze interieurspecialisten

Loop je vast bij het samenstellen van jouw badkamerinrichting? Lukt het niet om van het interieur één geheel te maken of is je inspiratie even op? Onze interieurspecialisten Nathalie en Martijn helpen je graag verder met persoonlijk interieuradvies. Ze komen bij je thuis langs en beoordelen de situatie ter plaatse of duiken samen met jou in de wereld van interieurdesign in een grote woonwinkel.

Met hun expertise creëren ze 3D-schetsen, moodboards, licht- en kleurplannen en doen ze voorstellen voor (maatwerk) meubels. Na ons overleg stellen we een vrijblijvende offerte voor je op, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. Lees meer over het adviesgesprek via de button en maak eenvoudig een afspraak!

Inspiratie nodig? Loop een rondje in onze meubelshowroom!

Heb je inspiratie nodig voor jouw badkamerinterieur of wil je eerdere projecten van ons bekijken? Dan verwelkomen we je graag in onze uitgebreide showroom en meubelfabriek op de 1e Industrieweg 1, 8051 CN in Hattem. Alvast online een kijkje nemen? Op onze Instagram, Facebook, Pinterest vind je nog veel meer van onze projecten. Laat je inspireren en vergeet ons niet te volgen!

Contact opnemen met Houtwerk

Heb je een vraag over een luxe badkamermeubel op maat of wil je een offerte aanvragen voor jouw badkamer? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op via 038 444 1765 of stuur een mail naar  info@houtwerk.com. We beantwoorden graag je vragen en kijken ernaar uit om jouw meubels te maken!