Keuken op maat laten maken?

Ben jij van plan om een keuken op maat te laten maken en compleet in te richten naar jouw persoonlijke voorkeur? Dan ben je bij Houtwerk Hattem aan het juiste adres! Wij zijn de specialist als het aankomt op het ontwerpen en realiseren van houten keukens en meubels en kunnen –mede door onze jarenlange ervaring – onze klanten verzekeren van hoogwaardige kwaliteit. Al in 1958 begon Houtwerk Hattem met het ontwerpen en produceren van houten schalen en kralen en vandaag de dag staan de zelfde kernwaarden van vakmanschap, duurzaamheid en liefde voor hout nog steeds centraal in ons bedrijf.

Exclusieve keukens bekijken

Eén van de grote voordelen van Houtwerk Hattem is het feit dat wij het complete productieproces in eigen handen hebben. Hierdoor kunnen wij niet alleen de kwaliteit van onze producten continue waarborgen, maar sta je ook nog eens rechtstreeks in contact met de mensen die jouw houten meubel of keuken hebben gemaakt. De droogkamers, zagerij, productiehal, spuiterij, kantoor en showroom bevinden zich allemaal in hetzelfde gebouw en staan altijd direct met elkaar in contact om de aspecten van uw op maat gemaakte keuken perfect op elkaar af te stemmen.

Landelijke keukens op maat

Als je wilt genieten van de warme uitstraling van natuurlijk hout in een landelijke stijl, dan kun je ervoor kiezen om een landelijke keuken op maat te laten maken door Houtwerk Hattem. Daar een nostalgische uitstraling natuurlijk niet verplicht is bij een landelijke keuken, is het wel mogelijk de aspecten hiervan te gebruiken en te combineren met moderne en natuurlijke elementen.

Een landelijk fornuis, een prachtige schouw en een robuust natuurstenen blad kunnen jouw op maat gemaakte keuken van een fraaie landelijke uitstraling voorzien, zonder dat het nostalgisch effect te veel aanwezig is.

Design keuken op maat

Voor een fraai overzicht van een aantal landelijke keukens die reeds door ons zijn ontworpen en geproduceerd, verwijzen we je graag door naar deze pagina.

Ook voor het laten ontwerpen en realiseren van een moderne design keuken op maat ben je bij Houtwerk Hattem aan het juiste adres. Heb je een aantal ideeën in het hoofd, maar kun je dit niet goed vormgeven op papier? We nodigen je graag uit om langs te komen bij onze werkplaats om een impressie te krijgen van onze werkzaamheden en je te laten adviseren door onze ontwerpers. Hier brengen we uitgebreid al jouw wensen en behoeften in kaart en zorgen wij ervoor dat we in overleg tot een schitterend ontwerp komen voor een op maat gemaakte keuken.

Voor meer vragen of informatie kun je altijd contact opnemen met Houtwerk Hattem middels telefoonnummer (038) 444 17 65 of vul het contactformulier in op onze website.