Badkamermeubel op maat

Ben je op zoek naar een badkamermeubel op maat van duurzaam hout? Dan ben je bij Houtwerk Hattem aan het juiste adres! Houtwerk Hattem is een erkend houtbewerkingsbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van keukens en meubelen, vervaardigd van bomen die afkomstig zijn uit ons eigen land. Wij ontwerpen en realiseren onder andere duurzame keukens, badkamermeubels, zakelijke ruimtes en interieur voor de zorg.

Waar het proces van een doorsnee houtbewerkingsbedrijf begint in de fabriek, gaan wij al voor jou op zoek naar het beste hout in onze eigen bossen. De mooiste bomen worden uitgezocht om zo een perfect en duurzaam meubelstuk te realiseren, waarbij het gehele productieproces in eigen hand is. Naast het feit dat wij de kwaliteit van onze producten hierdoor kunnen waarborgen, vinden wij het erg belangrijk dat onze klanten weten waar hun unieke en op maat gemaakte meubelstuk zijn oorsprong vindt.

Tip: onderaan deze pagina vind je een aantal gerealiseerde badkamermeubelen. 

Houten badkamermeubelen op maat gemaakt

Waarom zou de badkamer niet de aandacht verdienen die verder inrichting in het woonhuis ook geniet? Voor veel mensen is de badkamer een plek van een aantal vaste dagelijkse rituelen en is het ook een plekje waar je je even helemaal wakker kunt worden. Door te kiezen voor een praktisch en stijlvol op maat gemaakte badkamermeubel van Houtwerk Hattem, ben je verzekerd van een ontspannen begin én einde van de dag en helpen wij jou om optimaal te kunnen genieten van deze belangrijke ruimte in het huis.

Bij het bepalen van de juiste badkamermeubelen komen een aantal belangrijke zaken kijken. Welke materialen wil je toepassen voor de op maat gemaakte badkamermeubelen, welke uitstraling moet de badkamer hebben en welke invulling dient de rest van de badkamer te krijgen? Allemaal essentiële vraagstukken waar je wellicht zelf nog geen antwoord op hebt, onze deskundige ontwerpers helpen je hier graag bij.

We gaan graag met je in gesprek om alle wensen en behoeften in kaart te brengen en te kijken waar de mogelijkheden liggen. Om alvast een goede impressie te krijgen van onze reeds vervaardigde houten badkamermeubelen, verwijzen we je graag naar de afbeeldingen onderaan deze pagina. Deze foto's zijn gemaakt tijdens het uitvoeren en realiseren van verschillende badkamerprojecten.

Meer informatie over op maat gemaakte badkamermeubelen?

Bij Houtwerk Hattem begrijpen wij dat de beslissing omtrent de perfect afgestemde badkamermeubelen niet zomaar gemaakt is en dat je wellicht wat ideeën op wilt doen. We nodigen je graag uit om een kijkje te komen nemen in onze werkplaats om zo een goede indruk te krijgen van onze werkzaamheden en je waar nodig te laten adviseren door onze medewerkers.

Heb je vragen of wil je meer informatie over de houten badkamermeubelen op maat of over één van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op middels de gegevens op de contactpagina of kom langs in onze werkplaats.

badkamermeubel op maat
badkamermeubel op maat