Zorg interieur – Houtwerk Hattem zorg

Ieder mens verdient persoonlijke aandacht, maar mensen met een beperking eigenlijk nog meer. Wij vinden het heel plezierig dat wij met ons maatmeubilair een bijdrage kunnen leveren aan hun kwaliteit van leven. Houtwerk Hattem levert al meer dan 40 jaar zorgmeubilair voor woon- en eetkamers, maar maakt ook speciale stoelen, bedboxen en hoog-laag bedden op maat. We hebben zowel ervaring met totale projectinrichting als met het leveren van maatmeubilair. Op basis van gesprekken met zorgprofessionals ontwerpen wij meubels die voldoen aan alle eisen en wensen. Zorgmeubilair moet duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit zijn, maar ook comfortabel en gemakkelijk te gebruiken. Tegelijkertijd moet dit meubilair ook sfeervol zijn en mooi om te zien.

Woonkamer

Zorgmeubels in de woonkamer moeten voldoen aan veel eisen. Ze moeten duurzaam zijn, van hoogwaardige kwaliteit, comfortabel, maar ook makkelijk om te gebruiken. Houtwerk Hattem kan aan al uw eisen voldoen, terwijl we ook uw voorkeursstijl in het ontwerp kunnen verwerken. Onze ontwerpers kunnen door hun jarenlange ervaring ook suggesties doen wanneer je vragen hebt.

Zorg interieur op maat ontwerpen?

Onze ervaren werknemers denken in een kennismakingsgesprek graag met je mee! Zo kunnen we samen met jou de perfecte woonkamer inrichten.

Impressie van de mogelijkheden

Bekijk voorbeelden van woonkamers die we reeds ingericht hebben voor onze klanten

Adviesgesprek

Snel weten wat we allemaal voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, kom langs voor een adviesgesprek.