Industriële Houtwerk keukens

Stoere Look met een Industriële Keuken

Ben je op zoek naar een unieke en stoere look voor in je keuken? Dan is een industriële keuken misschien wat voor jou. Een combinatie van massief hout en materialen zoals staal en RVS kunnen een prachtig effect creëren. Om je keuken er nog beter uit te laten springen kunnen wij je ook helpen met het uitzoeken van de mooiste apparatuur en details, zoals bijvoorbeeld een gaaf pannenrek of een mooie metalen afzuigkap.

Wil je een robuuste industriële keuken, of juist een keuken waarbij industriële elementen worden gecombineerd met een moderne of strakke uitstraling? Onze ontwerpers kunnen samen met jou precies die look creëren die je zoekt.

Industriële keuken

Kijk eens binnen bij onze klanten

Laat je inspireren door keukens die we al bij klanten hebben gerealiseerd.

Keuken voor het leven

Omdat onze keukens van de beste kwaliteit zijn, gaan ze een generatie lang mee. Zo wordt jouw nieuwe keuken er één voor het leven. Het komt dan ook regelmatig voor dat onze klanten hun keuken willen meenemen naar hun nieuwe adres. En dat kan. Wij passen onze Houtwerk keukens graag aan voor je nieuwe woning.

Verschillende houtsoorten

Bij Houtwerk hebben we een grote selectie aan houtsoorten. Elke soort heeft weer een andere uitstraling. Kom eens bij ons langs om de verschillen te zien en te voelen!

Kom bij ons langs

Snel weten wat we allemaal voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, kom bij ons langs voor een adviesgesprek.