Industriële badkamermeubels op maat

De meubels in een industriële badkamer zijn direct te herkennen aan hun stoere, rustieke uitstraling. Ze transformeren een alledaagse ruimte in een karaktervolle badkamer, waar robuuste elegantie en functioneel design samenkomen. De vaak minimalistische ontwerpen benadrukken strakke lijnen en industriële elementen, zoals zichtbare pijpleidingen en metalen frames. Hou je van een gedurfd interieur dat functionaliteit en stijl naadloos samenbrengt? Vraag dan via de button een offerte aan voor jouw industriële badkamermeubel op maat of neem contact met ons op.

Eerdere badkamermeubelprojecten

houten badkamermeubel
Badkamermeubel van Hout

Industrieel badkamermeubel: van eerste schets tot meubel op maat

Bij Houtwerk zijn we gespecialiseerd in het op maat maken van industriële badkamermeubels. Onze vakkundige interieurontwerpers gaan graag met je in gesprek om jouw wensen en ideeën in kaart te brengen. Dit werken ze vervolgens feilloos uit in een gedetailleerd design. Jouw visie, gecombineerd met onze expertise, resulteert in een industrieel badkamermeubel dat niet alleen functioneel is, maar ook een verhaal vertelt en een persoonlijke touch geeft aan jouw badkamer. Plan via de button gemakkelijk een adviesgesprek in en ontdek de eindeloze mogelijkheden voor jouw industriële badkamermeubels.

Heb je al een uitgewerkt design voor jouw industriële badkamermeubel? Dan gaan we direct van start met de productie in onze meubelfabriek.

Houten badkamermeubel
Badmeubel totaaloplossing interieur
Totaaloplossing Interieur badmeubel

Plan een
adviesgesprek

Snel weten wat we allemaal voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, kom langs voor een adviesgesprek.

Houtwerk: dé specialist in op maat gemaakte badkamermeubels

Bij Houtwerk hebben we ruim 60 jaar ervaring in het ontwerpen en op maat maken van badkamermeubels. Met veel passie en oog voor detail maakt ons vakkundige team van jouw wensen en ideeën een tastbaar product. Jouw industriële badkamermeubel maken we op maat van hoge kwaliteit materialen, zoals ruw hout, metaal en beton, die een stoer en ongepolijst uiterlijk geven. Deze materialen combineren duurzaamheid met esthetiek en creëren een unieke sfeer die zowel modern als tijdloos voelt.

Kies je voor een op maat gemaakt meubel van Houtwerk, dan kies je voor topkwaliteit en uitstekende service van a tot z.

badkamermeubel op maat
Interieuradvies

Advies op maat van onze interieurspecialiste

Vind je het lastig om een keuze te maken voor het interieur van je industriële badkamer? Mist je creativiteit even een vonkje of ben je nieuwsgierig naar de visie van een deskundige op het gebied van interieur? Onze interieurspecialiste Nathalie geeft je tijdens een adviesgesprek graag passend interieuradvies voor jouw badkamer. Ze neemt de tijd om te luisteren naar je wensen en maakt op basis hiervan een gedetailleerd voorstel met uitgebreide 3D-ontwerpen. Optioneel voegt ze ook nog een kleuradvies en compleet lichtplan toe. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw badkamer? Lees via de button meer over het interieuradvies en maak gemakkelijk een afspraak!

Neem een kijkje in onze showroom

Ben je benieuwd naar eerdere projecten van ons of wil je graag inspiratie opdoen voor je eigen industriële badkamer? Dan heten we je graag van harte welkom in onze showroom en meubelmakerij op de 1e Industrieweg 1, 8051 CN in Hattem. Op onze Instagram, Facebook en Pinterest delen we nog veel meer van onze op maat gemaakte industriële badkamermeubels, dus neem vooral een kijkje en vergeet ons niet te volgen!

Contact opnemen met Houtwerk

Heb je nog vragen over de industriële badkamermeubels of wil je een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op via 038 444 1765 of stuur een mail naar info@houtwerk.com. We beantwoorden graag je vragen en kijken ernaar uit om jouw meubels te maken!