Moderne badkamermeubels op maat

Moderne op maat gemaakte badkamermeubels van Houtwerk hebben niet alleen een functioneel doel, maar voegen ook stijl, elegantie en luxe toe aan je badkamer. Met strakke lijnen, een minimalistisch ontwerp en innovatieve opbergoplossingen, bieden ze een stijlvolle en georganiseerde ruimte voor verzorging en ontspanning. Wil je van jouw badkamer een echte oase van rust en luxe maken? Vraag dan via de onderstaande buttons een offerte aan of neem telefonisch contact op.

Eerdere moderne badkamermeubel projecten

Modern badkamermeubel: van idee tot meubel op maat

Bij Houtwerk draait alles om jouw visie en wensen. Onze ervaren interieurontwerpers gaan graag met je om tafel, om naar al je wensen en ideeën te luisteren. Dankzij jarenlange ervaring in interieurontwerp, weten onze ontwerpers precies hoe ze functionaliteit en uitstraling samenbrengen in een uniek en stijlvol design. Kies zelf uit een van onze velen houtsoorten en laat een modern badkamermeubel ontwerpen dat tot in de kleinste details in jouw badkamer past.

Zelf al een badkamermeubel met een modern design ontworpen? Dan gaan we direct aan de slag met het realiseren van jouw ontwerp!

Plan een
adviesgesprek

Snel weten wat we allemaal voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, kom bij ons langs voor een adviesgesprek.

Jarenlange ervaring in het maken van moderne badkamermeubels

Met decennia ervaring weten we bij Houtwerk precies hoe we moderne badkamermeubels op maat moeten maken. Ons team van ervaren vakmensen maakt ieder badkamermeubel met de grootste precisie en aandacht voor detail. Het leveren van hoogwaardige meubels die jaren mee gaan is waar we bij Houtwerk naar streven. Daarom maken we enkel gebruik van de hoogste kwaliteit hout en materialen.

Interieuradvies op maat

Kom je er niet helemaal uit met het inrichten van jouw badkamer? Is je inspiratie op of ben je gewoon benieuwd naar de mogelijkheden met de ruimte die je hebt? Dan nodigt onze interieurspecialiste Nathalie je graag uit voor een adviesgesprek. In dit gesprek bespreken jullie de voorkeuren en ideeën die jullie hebben voor de badkamer. Nathalie levert op basis hiervan een mooi voorstel met 3D-ontwerpen, indien gewenst met kleuradvies of lichtplan.

Kom langs in onze showroom

Wil je meer van ons werk zien of inspiratie op doen voor je eigen meubels op maat? Dan verwelkomen we je graag in onze showroom en meubelmakerij, te vinden op de 1e Industrieweg 1, 8051 CN in Hattem. Onze projecten zijn ook gemakkelijk online te bezichtigen. Neem vooral een kijkje op onze Instagram, Facebook en Pinterest en laat je inspireren!

Contact opnemen met Houtwerk

Heb je een vraag over de moderne badkamermeubels of wil je een offerte aanvragen voor jouw eigen op maat gemaakte badkamermeubels? Neem dan telefonisch contact met ons op via 038 444 1765 of stuur een mail naar  info@houtwerk.com. We beantwoorden graag al je vragen en kijken ernaar uit om de mogelijkheden voor jouw badkamer te bekijken!