WAAROM INVESTEREN IN DUURZAME MEUBELS?

We weten allemaal dat de natuur belangrijk is voor ons. Wil jij op verschillende manieren bijdragen aan een betere wereld? Wij geven je een aantal redenen waarom het slim is om te investering in kwaliteitsmeubels.

Wat zijn duurzame meubels?

Wanneer je investeert in een kwaliteitsmeubel, investeer je ook al in duurzaamheid. Deze meubels zijn met zoveel liefde gemaakt en gaan generaties lang mee. Zo zijn het producten die bijvoorbeeld doorgegeven kunnen worden.

Duurzame meubels zijn producten die: een lange levensduur hebben, weinig slijtage en milieuvriendelijke productie. Dit zijn de belangrijkste pijlers.

Zo zijn meubels gemaakt van inlands hout, van Nederlands hout (van de bosgroepen). Dit hout komt uit een duurzamer beheerd bos. Op een hele andere manier zijn lokale meubels ook duurzaam, omdat de verzending in dit geval minder impact heeft op het milieu en alles in eigen beheer is. Veel opties om het milieu minder uit te putten dus!

Eiken woonkeuken Zwolle

De redenen om te investeren in duurzame meubels

1. Je investeert in het milieu

Wil jij graag ook je steentje bijdragen. Dat kan op deze manier. Doe goed je research wanneer je een product koopt bij iemand en kijk waarvan de producten worden gemaakt! Wij maken onze producten van Nederlands hout uit de beheerde bossen. Deze stammen kiezen wij ook zelf uit, waardoor wij de kwaliteit van onze producten hoog houden. Ook hebben wij alles in eigen beheer en werken we met regionale partners.

2. Je investeert in kwaliteit

De kwaliteit van de producten is hoog. Daardoor gaan de producten ontzettend lang mee en levensduur is een belangrijk onderdeel van duurzame meubels. En onze producten gaan zelfs generaties lang mee! Dat is fantastisch om te zien waar producten terecht komen en dat zelfs mensen de keuken meenemen naar een nieuw huis!

3. Prachtige uitstraling

Duurzame meubels zijn ook erg stijlvol. Vaak worden duurzame meubels ook op maat gemaakt. Wij maken producten voor onze klanten volledig op maat. Hierdoor past het perfect bij jouw stijl en interieur.

 

Meer van onze producten bekijken? Bekijk hier onze meubels of houten keukens!