Jouw woning helemaal naar de trends van nu maken? Misschien heb je wel net een nieuwe woning of ben je nu echt toe aan een nieuw interieur. In dit artikel nemen we jouw mee in de nieuwste interieurtrends van keuken tot slaapkamer! 

Welke kleuren, vormen en materialen gaan we komende tijd terug zien in ons interieur? Een ding is zeker, de natuurlijke trends blijven bestaan. Momenteel zien we bijvoorbeeld veel planten in het interieur, want wie wordt daar niet blij van? Daarnaast ook veel natuurlijke materialen, zoals natuursteen, hout en beton. Daarbij is duurzaamheid een belangrijk thema! Ga daarom voor kwaliteit, tijdloos design en eerlijk & lokaal.

Heb je al vragen? Of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op voor een afspraak bij ons in de showroom. 038 444 17 65 / info@houtwerk.com

De keukentrends

Aan het rondkijken naar een nieuwe keuken? Of op zoek naar inspiratie voor jouw bestaande keuken? Wij nemen je mee in de trends van de komende tijd. Het zijn ontzettend mooie trends voor dit jaar, dus lees vooral verder!

Het hoofdthema is wel organisch van zowel vorm tot materiaal. Een van de trends is “ronde vormen”. Dit zien we op diverse niveaus terugkomen in het interieur, en ook in de keuken! Het zorgt niet alleen voor een speels effect, het doorbreekt ook alle rechte, strakke lijnen in de woonruimte en het maakt een interieur zachter.

Marmer, dat zagen we al langzaam opkomen, en nu nog meer! Je bent er echt fan van of je vindt het foeilelijk. De basis van de materialen is “natuurlijk”. Wij mensen voelen ons ook veel fijner in een natuurlijke omgeving. Daarnaast geeft marmer een luxe uitstraling. Helemaal in combinatie met de volgende trend: goud, messing en koper. De warme tonen van het koper of messing zorgen ervoor dat er een interessant contrast ontstaat, maar ook geeft het een gezellige en warme sfeer.

Slimme apparatuur is ook helemaal hot op dit moment, en dit gaat nog verder komende tijd. Wij zijn Miele Dealer en hebben de nieuwe apparatuur in de showroom. Wil je eens uittesten hoe dit werk? Plan een bezoekje aan het experience center in Vianen of kom langs in Hattem.

Qua kleuren zien we momenteel veel mooie diep zwarte keukens. Het geeft een knus en gezellig gevoel in een ruimte, het geheel omarmt je eigenlijk. Ook in combinatie met natuurlijke materialen weer helemaal fantastisch. Ook zien we veel kleurrijke keukens, van blauw tot groen tot geel. Durf jij het aan?

De woontrends

Liefhebbers voor donkerblauw? Dan ben je blij wat deze kleur blijft voorlopig nog even! Ook nu blijven we genieten van donkerblauwe interieurs. En dan hebben we het niet alleen over de muren, maar ook meubels. Zoals we al genoemd hebben blijft de “natuur”trend zeker nog aanhouden. Eigenlijk gaat deze “trend” nooit uit de mode. Wij als mensen houden eenmaal van natuur en geeft ons een goed gevoel.

We gaan meer producten van bioplastic zien, gaan vaker voor gerecyclede materialen én gaan voor items die een lagere impact op het milieu hebben.

Ronde/afgeronde vormen komen helemaal terug! Vorig jaar kwam dat al een beetje op, maar nu nog meer. Beschikt jouw interieur al over mooie ronde producten? Bijvoorbeeld een ronde bijzettafel, of een stoel met afgeronde hoeken of een heerlijke afgeronde bank.

Lekker kleurrijk. We zien ook veel complementaire kleuren terugkomen en die staan vaak ook ontzettend gaaf met de natuurlijke trend.

Tijdloos interieur blijft key

De kracht van een interieur zit in een tijdloze basis. Elk jaar zijn er weer nieuwe ontwikkelingen op interieurgebied, wat een ruimte nog meer klasse, sfeer en karakter kan geven. Maar één ding is zeker, dat de natuurlijke sferen altijd terugkomen. We voelen ons goed met natuur om ons heen, in welke vorm dan ook. Neem dat mee in het creëren van een goede basis voor jouw interieur!

Interieuradvies?

Wij helpen je van harte met het kiezen en ontwerpen van jouw interieur. Voor vragen of om een afspraak te maken kan je terecht via: 038 444 17 65 of info@houtwerk.com