Stage Industrieel Lakverwerker / Meubelspuiter

Beschikbaar vanaf heden

Heb jij oog voor detail en wil je werken aan de finishing touch van luxe houten Woonkeukens- en Meubels? Wij zijn op zoek naar een stagiaire die aan de slag gaat als meubelspuiter in onze spuiterij. Je speelt een belangrijke rol in het voorbehandelingsproces en de uitvoering van spuitwerk van onze luxe houten Woonkeukens- en Meubels. Elk meubelstuk is uniek & vraagt om een specifieke afwerking. Je krijgt volop de gelegenheid om mee te kijken met onze ervaren vakmensen, om de fijne kneepjes van het vak te leren.

Wie zijn wij

Wij produceren duurzame houten Woonkeukens- en Interieurs van 100% Nederlands hout. Ook zijn wij actief binnen de zorgsector en maken wij diverse werkruimtes voor bedrijven. Wij zijn het enige Nederlandse bedrijf dat het proces van boom tot meubel volledig in eigen handen heeft. Alles wordt op maat ontworpen & gemaakt.

Martijn van Apeldoorn, eigenaar Houtwerk Hattem

Quinty van Deltion College: “Ik heb de afgelopen 20 weken met veel plezier stage gelopen bij Houtwerk Hattem. Tijdens mijn stage heb ik veel geleerd, vooral over Sketch-up, Lay-out en verschillende materialen. Elke dag werkte ik met Sketch-up en Lay-out. Hierdoor kon ik mijn vaardigheden in deze programma’s erg verbeteren. Ik kreeg veel opdrachten en mocht deze steeds meer zelfstandig uitvoeren. Het vertrouwen dat ik hierbij kreeg, vond ik heel motiverend.

Wat ik fijn vond aan mijn stage bij Houtwerk Hattem, was de goede balans tussen begeleiding en zelfstandig werken. Ik mocht fouten maken en hiervan leren. De opdrachten waren uitdagend en afwisselend, waardoor het werk nooit saai werd.

Ik heb echt genoten van mijn tijd bij Houtwerk Hattem en vond het jammer dat de stage voorbij was. Ik kan iedereen aanraden om hier stage te lopen, vooral als je goed bent met Sketch-up en het niet erg vindt om veel achter de computer te werken in plaats van in een winkel.”

Werkzaamheden

 • Aanmaken verf
 • Voorbehandeling houten Woonkeukens- en Meubels
 • Uitvoering spuitwerk: grondlagen & laksoorten aanbrengen op unieke Woonkeukens- en Meubels

Functie-eisen

 • Je hebt enige ervaring met het uitvoeren van spuitwerk, grondlagen & laksoorten
 • Je hebt oog voor kleur- & de juiste toepassing hiervan & staat open voor noviteiten
 • Je bent zelfstandig, hebt precisie & staat voor teamwork
Verf- en spuitwerk

Wat bieden wij

 • Je krijgt een ervaren praktijkbegeleider toegewezen die je gedurende je stage zal begeleiden en ondersteunen

 • Een inspirerende werkomgeving met ruimte voor zelfontwikkeling
 • Een maandelijkse onkostenvergoeding
 • Je wordt onderdeel van een enthousiast & hecht team
 • Je werkt mee aan echte projecten en je krijgt de kans om jouw vaardigheden in de praktijk te brengen

Interesse?

Mail je cv, stageperiode & motivatie naar nathalie@houtwerk.com