Afgelopen weekend, zaterdag 7 september, was het New Orleans Festival in Hattem. Voor de tweede keer op ons terrein en wat was het een succes. Met optredens van Mr. Right, Easterfield, onze eigen Hattemse Handsome Clay, Jazmarae uit New Orleans, Gospelkoor G-roots én als slotact Ralph de Jongh.

Goede happen en dranken

Naast de fantastische en diverse optredens, waren er ook heerlijke foodstands met Louisiana Style Food. Verschillende lokale culinaire hoogstandjes waren aanwezig met top hapjes en lekkere drankjes. Juriaan Opmeer, Delisalm, De Soulsisters, Zoethout en Jips IJs verzorgden de inwendige mens evenals Viniversiteit en De Eenhoorn Koffie en Thee.

Voor jong en oud

Op het festival waren ook doorlopende voorstellingen aan de gang van zowel Jeugdcircus Pavarini als de Jazz Funeral van Suus. Het jeugdorkest van Ons Genoegen had de blues ingestudeerd en trad op met Just Vibes, Nyria Kroes gaf een workshop Wobble Dance, ook konden de kids Mardi Gras-kettingen maken.

Een succes!

We hebben met z’n allen super genoten van de gezelligheid, het lekkere eten en de mooie optredens. Daarom willen wij, jou natuurlijk ook erg bedanken!

Sponsoren, bedankt!

Een prachtig festival dat alleen mogelijk wordt gemaakt door de onvoorwaardelijke steun die wij krijgen van onze hoofdsponsors: ‘T Heem Hattem, De Eenhoorn Koffie en Thee, Houtwerk Hattem, JR Signing, het Prins Bernard Cultuurfonds en al onze andere sponsoren.