Na twee jaar was het weer zover: New Orleans in Hattem. Een avond die centraal staat voor goede muziek en goed eten!

We zijn onwijs trots. Trots op iedereen die hier een onderdeel van is. Trots op de samenwerkingen en de kracht die we met elkaar hebben om een mooi festival voor iedereen neer te zetten. Vol goed eten, fijne muziek en gezelligheid voor jong en oud.

Diverse optredens

De jamsessie met Just Vibes zorgde in no time voor een overvol podium waar diverse muzikanten instapten om samen te jammen. Onze Zwolse gasten Hey Moocher lieten zich van hun beste kan zien met hun stevige groove, up tempo twelvebar-blues. The Blankets gaven hun afscheidsconcert. De Amerikaanse muziek heeft één van de bandleden verleid om te verhuizen naar de Verenigde Staten. Ook waren The Legends van de partij. En uit Texas was Dede Priest present met haar Johnny’s Clark Outlaws band. Met haar imposante stem en sterke band imponeerde ze het hele festivalterrein. Het het festival werd afgesloten met The New Gospel Sensation. Die er nog even een swingend einde aan knoopten.

Bedankt

We hebben met z’n allen super genoten van de gezelligheid, het lekkere eten en de mooie optredens. Daarom willen wij, jou natuurlijk ook erg bedanken!

Het was voor ons ook weer een feestje om onderdeel te zijn o.a. voor de locatie op ons Houtwerk terrein. Met veel plezier kijken we uit naar de volgende edities!

Kan jij ook niet wachten?