Moderne Houtwerk Keukens

Exclusieve keukens - Functionaliteit gecombineerd met een strak ontwerp

Een goede moderne keuken weet functionaliteit te combineren met een strak ontwerp. Samen met jou kunnen we de kwaliteit en duurzaamheid van ons product als basis gebruiken voor een moderne look. Wil je een elegante keuken in kleur, of een keuken waarin het natuurlijke karakter van het hout terugkomt in het design? Met onze brede keuze aan houtsoorten kunnen we precies aan jouw wensen voldoen.

Onze exclusieve keukens zijn uniek en altijd op maat gemaakt. Samen met de designers van Houtwerk spreken we al jouw voorkeuren door, en creëren zo de perfecte keuken.

Wil je een keuken in meer detail bekijken? Klik dan op de afbeelding!

Project Giethoorn modern

Exclusieve Keukens van Nederlands Hout

Vanzelfsprekend kan je ook zelf de houtsoort uitkiezen die aansluit bij je smaak. Wordt het een eiken keuken of een keuken van iepenhout? Naturel of in kleur? In onze productiehal kan je verschillende keukens in aanbouw zien om alvast een voorproefje te nemen van de mogelijkheden. Zo kun je een houtsoort kiezen die perfect bij jou past.

Een mooie moderne keuken kan natuurlijk ook perfect uitgevoerd worden in materialen zoals HDF. Zo krijg je een strak oppervlak wat zich perfect leent voor het spuiten in kleur. Bekijk bijvoorbeeld de keuken hierboven!