Luxe keukens op maat bij Houtwerk

Elegante lijnen, perfect afgewerkte oppervlakken en geïntegreerde apparatuur

Bij Houtwerk Hattem ontwerpen we luxe keukens op maat die niet alleen functioneel zijn, maar ook een ware eyecatcher vormen in jouw huis. Onze luxe keukens combineren de mooiste materialen, zoals massief hout, natuursteen en hoogwaardig roestvrij staal, met de nieuwste technologische snufjes en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Denk aan elegante lijnen, perfect afgewerkte oppervlakken en geïntegreerde apparatuur die niet alleen functioneel is, maar ook een visueel statement maakt.

Vraag direct een offerte aan voor jouw luxe keuken op maat of neem contact met ons op!

Eiken woonkeuken met blanke lak
woonboederij keuken massief eiken

De mooiste materialen in combinatie met de nieuwste technieken

Een luxe keuken kenmerkt zich door het gebruik van hoogwaardige materialen en de integratie van de nieuwste technieken. Denk aan massief hout, marmer, natuursteen en roestvrij staal, die niet alleen duurzaamheid garanderen, maar ook een elegante uitstraling hebben. De oppervlakken zijn perfect afgewerkt, vaak met zachte sluitmechanismen en onzichtbare greepsystemen voor een strakke look.

Daarnaast speelt technologie een grote rol in luxe keukens. Slimme apparaten zoals ovens met wifi-verbinding, geïntegreerde koffiezetapparaten en Quooker-kranen die direct kokend water leveren, maken het dagelijks gebruik efficiënter en aangenamer. Verlichting is zorgvuldig gepland, met ingebouwde LED-strips die werkbladen en vitrinekasten subtiel verlichten.

Opbergoplossingen in luxe keukens zijn innovatief en ruimtebesparend, met lades die geruisloos sluiten en kasten die zich aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Elk detail, van het materiaal tot de technologie, draagt bij aan een keuken die niet alleen functioneel is, maar ook een visueel statement maakt.

Een uniek ontwerp dat jouw wensen tot leven brengt

Bij Houtwerk Hattem creëren we keukens die jouw persoonlijkheid en stijl perfect weerspiegelen. Ons team luistert tijdens een persoonlijk gesprek aandachtig naar je wensen en vertaalt deze naar een uniek ontwerp. Met oog voor detail creëren we een design dat jouw luxe keuken op maat tot het kloppende hart van je huis maakt. Elke luxe keuken van Houtwerk Hattem straalt elegantie en exclusiviteit uit, met slimme opbergplekken, moderne keukenapparatuur en een perfecte afwerking. Zo ervaar je de ultieme kookervaring in je eigen woning.

Bezoek onze showroom aan de 1e Industrieweg 1, 8051 CN in Hattem voor inspiratie of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek en ervaar hoe we jouw wensen tot leven brengen.

Vacature interieuradviseur en ruimtelijk vormgever als stagiaire

De vervaardiging in onze eigen meubelfabriek

Bij Houtwerk Hattem gebeurt de vervaardiging van jouw luxe keuken volledig in onze eigen ronde meubelfabriek. Ons vakmanschap gecombineerd met nieuwe zelfontwikkelde machines en hoogwaardige materialen zorgt voor een eindresultaat dat zowel duurzaam als verfijnd is.

Tijdens het ontwerpproces kies je zelf de houtsoort die we gebruiken. Wij selecteren vervolgens de perfecte Nederlandse boom in het bos en andere materialen, zodat jouw keuken niet alleen prachtig oogt, maar ook jarenlang meegaat. Het resthout dat overblijft, gebruiken we in de houtkachel die onze fabriek verwarmt, zodat er niets verloren gaat.

Bezoek onze meubelfabriek

Benieuwd hoe we luxe keukens op maat, keukens in een andere stijl en badkamermeubels realiseren in onze meubelfabriek? We lopen graag een rondje met je door onze meubelfabriek en laten zien hoe we jouw keuken met zorg en passie tot leven brengen, van ruwe plank tot schitterend eindproduct.

Kijk eens binnen bij onze klanten

Bij Houtwerk Hattem hebben we al voor veel klanten een droomkeuken op maat mogen realiseren. Neem vooral een kijkje en laat je inspireren!

Neem contact met ons op

Heb je een vraag over een luxe keuken op maat van Houtwerk? We helpen je graag verder. Neem gerust contact met ons op via 038 444 1765 of stuur een e-mail naar info@houtwerk.com.

Kom bij ons langs

Snel weten wat we allemaal voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, kom bij ons langs voor een adviesgesprek.