Massief Houten Keukens - Houtwerk

Design Keukens – Modern, Landelijk, Industrieel of een Persoonlijke Stijl?

De keuken is voor velen het middelpunt in huis. Voordat we gaan ontwerpen, willen we daarom graag weten wat voor kok je bent. Welke plek heeft de keuken in je woning en je leven? Kook je voor weinig of regelmatig voor veel mensen? Houd je van slow cooking of wil je maaltijden snel op tafel hebben staan?

Natuurlijk bespreken we ook je stijlvoorkeur. Houd je van modern, landelijk, industrieel, of heb je een andere, eigen stijl? Alle details kunnen we bespreken, zodat de keuken écht van jou is.

Massief Houten Keukens uit Nederland

Vanzelfsprekend kan je ook zelf de houtsoort uitkiezen die aansluit bij je smaak. Wordt het een massief houten keuken van eiken, of liever iepenhout? Naturel of in kleur? In onze productiehal kan je verschillende keukens in aanbouw zien om alvast een voorproefje te nemen van de mogelijkheden. Zo kun je een houtsoort kiezen die perfect bij jou past. Ook kunnen we natuurlijk strakke keukens in kleur maken van materialen zoals HDF.

Keuken voor het leven

Omdat onze keukens van de beste kwaliteit zijn, gaan ze een generatie lang mee. Zo wordt jouw nieuwe keuken er één voor het leven.  Het komt dan ook regelmatig voor dat onze klanten hun keuken willen meenemen naar hun nieuwe adres. En dat kan. Wij passen onze Houtwerk keukens graag aan voor je nieuwe woning.