Houten kasten

Kasten op maat gemaakt

Wil je ook een unieke op maat gemaakte kast in plaats van een massaproduct dat bij duizenden huishoudens in de woonkamer staat? Wil je – naast een unieke houten kast – ook genieten van een prachtig design en zeker weten dat jouw op maat gemaakte kast van het beste hout is vervaardigd? Dan ben je bij Houtwerk Hattem aan het juiste adres voor de aanschaf van een schitterende massief houten kast.

Houtwerk Hattem is een houtbewerkingsbedrijf dat gespecialiseerd is in het op maat maken van houten keukens -en meubelen, waarbij de kernbegrippen vakmanschap, passie en liefde hoog in het vaandel staan. Alle producten die door Houtwerk Hattem worden gemaakt worden vervaardigd van bomen uit ons eigen land die we hoogstpersoonlijk zelf in het bos uitzoeken. Doordat wij het proces vanaf het kappen van de boom tot het afwerken van de meubelen geheel in eigen hand hebben, kunnen wij je altijd de beste kwaliteit garanderen.

Houten design kasten op maat

De mooiste houten design kasten die door Houtwerk Hattem op maat worden gemaakt, worden vervaardigd van hout dat afkomstig is uit ons eigen land. Waarom hout uit het buitenland halen als we zelf één van de mooiste houtsoorten in ons bezit hebben?

Alvorens wij een ontwerp voor jou gaan maken, ga je samen met één van onze ontwerpers alle wensen en behoeften duidelijk in kaart brengen. Je hebt de keuze uit verschillende houtsoorten, materialen en afwerkingen, die geheel zijn toegespitst op het uiterlijk dat je wenst te geven aan de op maat gemaakte kast. Bij het vervaardigen van de op maat gemaakte kasten houden wij –naast de door jou gekozen specificaties – ook rekening met het duurzame aspect van de meubels. De beste technieken worden gebruikt om zo een design kast te maken, waar jij jouw hele leven lang genot van hebt.

Impressie van de mogelijkheden

Bekijk voorbeelden van kasten die we al op maat gemaakt hebben voor onze klanten.

Adviesgesprek

Snel weten wat we allemaal voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, kom langs voor een adviesgesprek.