Interieur op Maat

Als je besluit om nieuwe meubels of een nieuwe keuken op maat te laten maken, dan wil je natuurlijk dat het interieur op maat is afgewerkt. Juist door veel aandacht te besteden aan het op maat afstemmen van het interieur, zorg je ervoor dat de inrichting een weerspiegeling is van jouw persoonlijkheid en dat elke ruimte een persoonlijke touch krijgt.

Houtwerk Hattem is gespecialiseerd in het vervaardigen van op maat gemaakte keukens en meubels van 100% inlands hout, maar vindt het daarnaast net zo belangrijk om haar klanten te voorzien van een eerlijk en transparant advies omtrent het interieur. Of het nou gaat om een kantoor, werkkamer of kelder, bij Houtwerk Hattem voorzien wij onze klanten graag van deskundig advies op elk gebied.

Interieur op maat voor verschillende doeleinden

Houtwerk Hattem is een gepassioneerd bedrijf en dit laten we graag terugkomen in onze producten. Door een fraai interieur op maat te vervaardigen creëer je toegevoegde waarde in de woning en ben je er van verzekerd dat jouw huis uniek is. Het is onderscheidend en volledig aangepast naar jouw wensen en voorkeuren.

Als wij je gaan helpen om een prachtig interieur op maat te creëren dat volledig past bij jou wensenplaatje, gaan we eerst uitgebreid met je in gesprek om een aantal belangrijke zaken door te nemen. Persoonlijke voorkeursstijl, karakter en persoonlijkheid zijn aspecten die worden meegenomen in de keuze bij het op maat maken van een geschikt interieur.

Naast het feit dat Houtwerk Hattem graag particulieren helpt het verzorgen van een passend interieur op maat, dragen wij ook graag ons steentje bij in de wereld van de zorgverlening. Deze mensen verdienen vaak meer persoonlijke aandacht en door het leveren van maatmeubilair leveren wij graag onze bijdrage aan een hogere kwaliteit van leven.

Adviesgesprek

Snel weten wat we allemaal voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, kom langs voor een adviesgesprek.

Vind de meubels die bij jouw stijl passen

Vind de houten meubels die bij jouw stijl passen, doe inspiratie op en ontdek de mogelijkheden die we je kunnen bieden.