Houten keuken op maat

Bij Houtwerk zijn we dé experts op het gebied van houten keukens op maat. Dankzij onze jarenlange ervaring én met echt vakmanschap maken we op duurzame wijze een houten keuken op maat die tot in de kleinste details bij jou en je interieur past. Een maatwerk keuken van Houtwerk staat garant voor een kwalitatieve en unieke keukenervaring. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan voor jouw droomkeuken.

  • Vrijblijvend advies op maat
  • Duurzaam geproduceerde keukens
  • Maatwerk tot in de kleinste details

Keuze uit hoogwaardige houtsoorten

Bij Houtwerk begrijpen we dat elke keuken uniek is, net als de mensen die er gebruik van maken. Daarom bieden we een uitgebreide selectie van verschillende hoogwaardige houtsoorten aan om jouw maatwerk keuken te realiseren.

Of je nu de voorkeur geeft aan de warmte en duurzaamheid van eikenhout of de luxe uitstraling van notenhout, onze experts staan klaar om je te helpen de perfecte keuze te maken, en te begeleiden tijdens het hele proces. Hieronder vind je een overzicht van de houtsoorten waaruit je kunt kiezen:

Plan een adviesgesprek

Snel weten wat we allemaal voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, kom langs voor een adviesgesprek.

Essenhout

Sterk, veelzijdig en met een eigentijdse uitstraling. Biedt mogelijkheden voor zowel moderne als traditionele keukens. Past goed bij verschillende woonstijlen, van modern tot Scandinavisch.

Iepenhout

Uniek karakter met een rustieke uitstraling. Brengt een speciale sfeer in de keuken. Past goed bij landelijke, rustieke en vintage woonstijlen.

Moderne Keuken op maat

Douglas hout

Milieuvriendelijk, natuurlijk en met een moderne uitstraling. Perfect voor strakke en eigentijdse keukens. Past goed bij een basic,  minimalistisch of retro woonstijl.

Geheel keuken

Esdoornhout

Strak, elegant en met een gladde textuur. Ideaal voor minimalistische ontwerpen. Past goed bij moderne, Scandinavische en industriële woonstijlen.

Moderne unieke houten keuken

Amerikaans notenhout

Luxueus, elegant en met een rijke donkere kleur. Creëert een verfijnde sfeer. Past goed bij moderne, klassieke en luxe woonstijlen.

Eiken woonkeuken met blanke lak

Massief hout

Duurzaam, natuurlijk en biedt een unieke uitstraling. Past goed bij diverse woonstijlen: van landelijk en klassiek tot industrieel. Kan worden aangepast aan verschillende interieurstijlen.

Oud eikenhout

Tijdloos en vol geschiedenis. Brengt karakter en authenticiteit in de keuken. Past goed bij landelijke, vintage en industriële woonstijlen.

Eikenhout

Duurzaam, hard, sterk en slijtvast. Het geeft een warme uitstraling aan het interieur. Eikenhout past goed bij landelijke en moderne woonstijlen.

Maatwerk keuken laten ontwerpen? Houtwerk realiseert het voor je

We denken graag met je mee om samen tot het perfecte eindresultaat te komen. We kunnen een 3D-schets maken met de volgende onderdelen: moodboards, lichtplan, kleur en materialenplan, een voorstel voor (maatwerk) meubels zoals kasten  en nog meer. Neem contact op en laat je wensen aan ons weten of kom langs in de showroom.

Een keukenstijl die past bij jouw huis

We streven er altijd naar een keuken op te leveren die tot in de kleinste details voldoet aan de wensen van de klant. Daarom bieden we niet alleen de keuze uit allerlei prachtige houtsoorten, maar ook uit diverse keukenstijlen. Wil je de stoere uitstraling van een industriële keuken, de strakke vormgeving van een moderne keuken of toch liever de warme sfeer van een landelijke keuken? Het is allemaal mogelijk! Onze vakkundige interieurontwerpers nemen graag de tijd om te luisteren naar jouw visie en ideeën, zodat ze een keuken ontwerpen die naadloos aansluit op het interieur van je woning.

Bij Houtwerk maken we houten keukens op maat in de volgende stijlen:

  • Landelijk
  • Modern
  • Industrieel
  • Luxe
  • Klassiek
  • Design

Kosten maatwerk keuken van hout

De kosten van een houten keuken op maat kunnen sterk variëren. Ieder project is uniek en maken we op maat naar jouw persoonlijke wensen en stijlvoorkeuren. Factoren zoals de omvang van de keuken, het ontwerp, keukenapparatuur, de gebruikte materialen en de complexiteit van het werk hebben allemaal invloed op de uiteindelijke prijs.

Daarnaast speelt de gekozen houtsoort een grote rol, omdat de verschillende houtsoorten variëren in prijs en beschikbaarheid. Het is daarom belangrijk om vooraf een duidelijk beeld te krijgen van de gewenste specificaties en de afmetingen van de keuken. Op die manier zorgen we ervoor dat je een realistische en duidelijke offerte van ons ontvangt.

Complete houten keukens op maat inclusief apparatuur

Bij Houtwerk gaan we verder dan alleen het creëren van prachtige houten keukens op maat. We bieden ook een volledige service, inclusief de levering en installatie van hoogwaardige keukenapparatuur. Ook als je zelf al de apparatuur in huis hebt of als je specifieke wensen hebt wat betreft merken of type producten, onze ervaren vakmensen integreren alle keukenapparatuur naadloos in jouw nieuwe keuken. Zo geniet je direct van een functionele en stijlvolle keukenomgeving. Vertrouw op onze expertise en laat ons jouw droomkeuken realiseren, inclusief een vakkundige installatie van de nieuwste keukenapparatuur.

Interieuradvies op maat

We begrijpen dat het kiezen van de juiste houtsoort voor jouw houten keuken op maat een belangrijke beslissing is. Onze ervaren vakmensen staan daarom klaar om je te adviseren en te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor jouw specifieke smaak en behoeften. Om het best mogelijke advies te geven, komen we graag bij je langs om de situatie te bekijken.

Of neem contact met ons op voor meer informatie.

Bezoek onze meubelmakerij en showroom

Wil je inspiratie opdoen en ons werk van dichtbij bewonderen? Dan verwelkomen we je graag in onze meubelmakerij en showroom, te vinden aan de 1e Industrieweg 1, 8051 CN in Hattem. Je vindt ons ook op Facebook en Instagram waar we onze meubelen graag met je delen. Bij Houtwerk streven we ernaar om je droomkeuken werkelijkheid te maken en kijken we uit naar de mogelijkheid om voor jou aan de slag te gaan.

Meer weten over onze houten keukens op maat?

Voor meer informatie over onze houten keukens op maat, onze diensten of voor het aanvragen van een offerte, neem je gemakkelijk contact met ons op door te bellen naar 038 444 1765 of een e-mail te sturen naar info@houtwerk.com. Schakel ons in voor de realisatie van jouw droomkeuken!