Handgemaakte keukens, modern, landelijk, industrieel of een persoonlijke stijl?

Een handgemaakte keuken van Houtwerk Hattem volstaat in elk interieur en wordt vervaardigd op basis van al jouw wensen en behoeften. Houtwerk Hattem is specialist in het ontwerpen en realiseren van de meest prachtige handgemaakte keukens en andere producten die worden vervaardigd van hout, waarbij kwaliteit, passie en liefde voor hout centraal staan.

De keuken is voor veel mensen het middelpunt van de woning en kan de inrichting van een mooi woonhuis maken of breken. Bij Houtwerk Hattem vinden we het uitermate belangrijk dat jouw persoonlijke stijl en karakter terugkomen in de keuken en dat functionaliteit en design perfect op elkaar worden afgestemd. Wij zijn een gepassioneerd houtbewerkingsbedrijf dat met trots kan zeggen dat wij het productieproces van boom tot eindproduct volledig in eigen hand hebben. De bomen waar de producten uit verwezenlijkt worden komen uit ons eigen land en zijn uitsluitend van de beste kwaliteit.

Handgemaakte keukens van de beste kwaliteit

Waar het in 1958 allemaal begon met het maken van de eerste houten kralen en schalen in onze fabriek maken wij inmiddels de meest prachtige houten meubels en keukens van hoogwaardige kwaliteit en een lange levensduur. Je bepaalt zelf hoe de handgemaakte keuken door ons gerealiseerd dient te worden en welke aspecten je graag wilt combineren om samen tot jouw droomkeuken te komen. Onze exclusieve handgemaakte keukens worden te allen tijde ontworpen naar de wensen en behoeften van onze klanten en wij garanderen jou een fantastisch en duurzaam eindproduct.

Keuken voor het leven

Omdat onze keukens van de beste kwaliteit zijn, gaan ze een generatie lang mee. Zo wordt jouw nieuwe keuken er één voor het leven. Het komt dan ook regelmatig voor dat onze klanten hun keuken willen meenemen naar hun nieuwe adres. En dat kan. Wij passen onze Houtwerk keukens graag aan voor je nieuwe woning.

Plan een adviesgesprek

Snel weten wat we allemaal voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, kom langs voor een adviesgesprek.

Vind de keuken die bij jouw stijl past

Vind de keuken die bij jouw stijl past en ontdek de mogelijkheden die we je kunnen bieden.