Handgemaakte keukens

Een handgemaakte keuken van Houtwerk Hattem volstaat in elk interieur en wordt vervaardigd op basis van al jouw wensen en behoeften. Houtwerk Hattem is specialist in het ontwerpen en realiseren van de meest prachtige handgemaakte keukens en andere producten die worden vervaardigd van hout, waarbij kwaliteit, passie en liefde voor hout centraal staan.

Exclusieve keukens bekijken

De keuken is voor veel mensen het middelpunt van de woning en kan de inrichting van een mooi woonhuis maken of breken. Bij Houtwerk Hattem vinden we het uitermate belangrijk dat jouw persoonlijke stijl en karakter terugkomen in de keuken en dat functionaliteit en design perfect op elkaar worden afgestemd. Wij zijn een gepassioneerd houtbewerkingsbedrijf dat met trots kan zeggen dat wij het productieproces van boom tot eindproduct volledig in eigen hand hebben. De bomen waar de producten uit verwezenlijkt worden komen uit ons eigen land en zijn uitsluitend van de beste kwaliteit.

Handgemaakte keukens van de beste kwaliteit

Waar het in 1958 allemaal begon met het maken van de eerste houten kralen en schalen in onze fabriek maken wij inmiddels de meest prachtige houten meubels en keukens van hoogwaardige kwaliteit en een lange levensduur. Je bepaalt zelf hoe de handgemaakte keuken door ons gerealiseerd dient te worden en welke aspecten je graag wilt combineren om samen tot jouw droomkeuken te komen. Onze exclusieve handgemaakte keukens worden te allen tijde ontworpen naar de wensen en behoeften van onze klanten en wij garanderen jou een fantastisch en duurzaam eindproduct.

Meer weten over onze handgemaakte keukens?

Alvorens wij zelf een ontwerp voor je maken, spreken we al jouw voorkeuren door om deze te laten terugkomen in de handgemaakte keuken. Je hebt hierbij de ruime keuze uit verschillende houtsoorten, inbouwapparatuur, de afwerking van de handgemaakte keuken en vele andere aspecten die terugkomen in de handgemaakte keuken. In samenwerking met jou komen we tot een prachtig eindontwerp en gaan wij een schitterende industriële, moderne of landelijke handgemaakte keuken realiseren.

Houtwerk Hattem is trots op haar bestaan en laat graag aan haar klanten zien hoe wij gepassioneerd en liefdevol met ons vak omgaan. Vakmanschap is immers niet alleen iets wat je leert, maar ook wat je in je hebt. Wij ontvangen je graag in onze werkplaats, om een impressie van onze werkzaamheden te krijgen en om wellicht al wat ideeën op te doen voor een eigen handgemaakte keuken.

Contact

Voor meer informatie of vragen kun je gerust contact met ons opnemen middels de gegevens op de contactpagina of kom langs bij onze werkplaats om je te laten verrassen door ons bijzondere bedrijf.