Exclusieve keukens

Voor de meest exclusieve en prachtige keukens ben je bij Houtwerk Hattem aan het juiste adres! Trots kunnen wij zeggen dat voor elk meubel ons productieproces van boom tot eindproduct volledig in eigen hand is. Met bomen uit ons eigen land ontwerpen en realiseren wij de meest uiteenlopende en exclusieve keukens waar geen identiek exemplaar van te vinden is.

Exclusieve keukens bekijken

Waar het in 1958 allemaal begon met het maken van houten schalen en kralen in onze fabriek, zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een specialist in het ontwerpen en realiseren van prachtige keukens, tafels, stoelen, badkamers en andere producten. Uiteraard worden zowel de exclusieve keukens als de andere producten allemaal voor onze klanten op maat gemaakt en kunnen wij jou verzekeren dat elk exemplaar uniek is.

Exclusieve keukens op maat

Bij het ontwerpen en realiseren van de meest prachtige exclusieve keukens op maat wordt er rekening gehouden met het combineren van functionaliteit en een strak ontwerp. Afgaand op jouw wensen en behoeften zorgen wij ervoor dat wij een keuken voor jou vervaardigen die niet alleen uniek is, maar ook bijdraagt aan het wooncomfort en het huis voorziet van de juiste uitstraling en sfeer. Ga je voor een elegante keuken met exotische kleuren of houd je meer van een keuken met een natuurlijk karakter die past bij de rest van de inrichting? Door onze jarenlange ervaring op het gebied van houtbewerking op maat en een brede keuze aan de meest uiteenlopende houtsoorten zorgen wij ervoor dat jouw karakter en de gewenste uitstraling terugkomen in het design van de keuken.

Meer weten over onze exclusieve keukens?

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze manier van werken of naar één van onze producten? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te komen nemen in onze productiehal, zodat je een goed beeld krijgt van onze werkzaamheden en de manier waarop wij de meest exclusieve keukens van Nederlands hout ontwerpen en realiseren. Wij leiden je graag rond in onze werkplaats om te laten zien hoe een boom uit ons eigen land wordt omgetoverd tot een meubelstuk op maat.

Wil je meer weten over ons vakmanschap, de manier van ontwerpen en produceren of ben je geïnteresseerd in een op maat gemaakte exclusieve keuken? Neem dan contact met ons op via de gegevens op de contactpagina of verstuur het formulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.