Bij ons zijn de nieuwste stalen binnengekomen en we kunnen niet wachten om je te laten zien hoe gaaf ze zijn!

Dekton

Dekton is een geavanceerde mix van verschillende hoogwaardige grondstoffen, speciaal ontworpen voor het produceren van glas, porselein en kwartsoppervlakken. Dankzij dit unieke productieproces beschikt Dekton over een aantal opmerkelijke eigenschappen:

  • Vlekbestendig
  • Slijtvast
  • Hoge UV-bestendigheid
  • Hoge krasbestendigheid
  • Hoge vuur- en hittebestendigheid

Het onderhoud van Dekton is eenvoudig. Gewoon het oppervlak schoonmaken met een schone, vochtige doek en daarna droogwrijven.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Composiet

Composiet bestaat voor meer dan 90% uit gebroken of gemalen natuursteen (kwarts) vermengd met kunsthars, kleurstof en soms glasdeeltjes. Dit mengsel wordt onder zeer hoge druk samengeperst tot een plaat, die vervolgens moet uitharden. Composiet staat bekend om zijn sterkte, slijtvastheid en de beschikbaarheid van diverse fraaie kleuren en patronen, waardoor het veelvuldig wordt gebruikt voor onder meer keukenbladen.

Hoewel composiet veel voordelen heeft, moet er wel rekening worden gehouden met een nadeel: het materiaal kan niet goed tegen hitte, dus pannen rechtstreeks van het vuur kunnen niet direct op het composieten oppervlak worden geplaatst.

Het onderhoud van composiet is relatief simpel. Af en toe behandelen met de meegeleverde onderhoudsset en regelmatig afnemen met een licht vochtige doek, gevolgd door droogwrijven.

Creëer jouw unieke droomkeuken

Met Dekton en composiet bieden we je een overvloed aan mogelijkheden om jouw droomkeuken te realiseren. Je kunt prachtige combinaties maken door de diverse kleuren en patronen van composiet te combineren met het warme karakter van houtwerk. Wij worden er zelf ook enthousiast van!

Benieuwd naar alle opties voor werkbladen? Maak dan snel een afspraak in onze showroom en laat je inspireren door onze interieurspecialisten. Zij vertellen je graag meer over de vele mogelijkheden om jouw keuken uniek en persoonlijk te maken.

Kom langs en ontdek de veelzijdigheid van Dekton en composiet voor jouw droomkeuken!