DE PERFECTE MAATWERK KAST VOOR JOUW INTERIEUR

Jouw woning karakter geven met een kast op maat? Bij het inrichten van de woning komt veel kijken. Een van de belangrijkste elementen is dat het voor jou thuis voelt! Wij van Houtwerk gaan samen met jou in gesprek om de design kast van jouw dromen te ontwerpen en te maken. Om te zorgen dat de design kast past in de ruimte en aansluit bij jullie stijl en wensen, nodigen wij jullie graag uit bij ons in de ronde fabriek.  

Unieke design kasten 

Heb je al een idee over je ideale design kast op maat? In onze ronde fabriek in Hattem zijn geen grenzen, wij maken de kast volledig naar jouw wensen. Het moet voor jou helemaal goed voelen en passen in de stijl van de woning. Daar gaan we samen voor zorgen. Wij zijn erg benieuwd naar jouw wensen en we doen er alles aan om een design kast op maat voor je te maken!

Heb je al vragen? Of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op voor een afspraak bij ons in de showroom. 038 444 17 65 / info@houtwerk.com

Schuine Kastenwand Zwolle

Unieke Wandkast op maat

Kasten zorgen niet alleen voor een frisse strakke uitstraling van de woning, maar ook dat alles opgeborgen kan worden. Niets is fijner dan een opgeruimd en geordend huis. Een design wandkast op maat van Houtwerk wordt volledig naar wensen ontworpen en gemaakt bij ons in Hattem in de fabriek van Nederlands hout. Naast dat het een mooi design passend bij jullie interieur, is het ook een duurzame en karakteristieke wandkast. De kast op maat geeft de ruimte een nieuwe look & is een mooie aanvulling op het interieur.

Een schuine wandkast uit Hattem

Optimaal de ruimte benutten? Dat kan met een wandkast op maat. Heeft jouw woning een schuin dak, een dakkapel of een onhandige hoek? Een design wandkast past in iedere ruimte en vorm. De kast op maat is een bijzonder mooie toevoeging voor de ruimte, want je benut de ruimte voor de volle 100% en geeft de woning een fijne sfeer.

Wat zijn de voordelen van een kast op maat?

Allereerst is het natuurlijk super gaaf om je eigen kast te ontwerpen. Je kan eigenlijk alles toevoegen wat jij graag in de kast wil hebben: van verlichting tot een schuifdeur. Daarnaast is de kast zo perfect op maat dat het helemaal één is met het interieur. Het past gewoon perfect! Met een jarenlange ervaring en gevoel voor stijl en detail realiseren wij al vele mooie interieurontwerpen met wandkasten. Hierdoor geeft de kast op maat ook enorm veel rust. Je hebt niet meer dat hij net niet aansluit van link naar rechts of dat de kast klapdeurtjes heeft in plaats van schuifdeuren.

Vragen over een design kast op maat?

Wij helpen je van harte met het kiezen en ontwerpen van een unieke design kast op maat. Voor vragen of om een afspraak te maken kan je terecht via: 038 444 17 65 of info@houtwerk.com

Thorbeckewal Zwolle
Woning Amsterdam 3
design kasten op maat

Meer duurzame design meubels?

We zijn een meubel- en keukenmakerij, wij maken allerlei meubels op maat. Ben je benieuwd naar meer van onze producten? Neem een kijkje bij de badmeubels, keuken of bedden. Ook kan je ons volgen op Facebook, Instagram & Pinterest!