Bedboxen

Bedboxen zijn speciaal vervaardigde boxen met een hogere ombouw en een matras dat je zelf op de gewenste hoogte kunt instellen. Deze bedboxen – die zorgen voor een veiliger slaap- en leefomgeving – zijn verstelbaar en beschikken desgewenst over een dak. Houtwerk Hattem is specialist op het gebied van het ontwerpen en realiseren van op maat gemaakte keukens en meubelen en ontwikkeld ook zorgmeubilair. Iedereen verdient evenveel persoonlijke aandacht en ook de mensen in een zorginstelling verdienen het om te genieten van een interieur op maat.

De bedboxen zorgen ervoor dat de slaap –en leefomgeving veiliger en comfortabeler worden voor de persoon in kwestie en maakt het makkelijker voor verzorgers op iemand in bed van zorg te voorzien. Ook kan er een verschil in slaaphoogte worden aangebracht, zodat het bed een ultiem gebruikscomfort kan verschaffen. De gebruiker van een bedbox kan door het gebruik ervan vrij bewegen zonder hierbij zijn of haar eigen veiligheid in gevaar te brengen.

Bedboxen en ander zorgmeubilair op maat

De bedboxen moeten in eerste instantie wellicht worden aangeschaft uit praktisch oogpunt, dit betekent echter niet dat er geen aandacht hoeft te worden besteed aan de uitstraling. Wij maken speciale bedboxen met passie, liefde en aandacht waarbij wij de gestelde veiligheidseisen combineren met een fraai design. Daarnaast is het mogelijk om een aantal specificaties toe te voegen aan de op maat gemaakte bedboxen, zoals een hoog-laagsysteem of een tillift.

Afhankelijk van de wensen en behoeften van de zorgprofessionals kunnen wij de bedden geheel aanpassen naar smaak, stijl en veiligheid. Hierbij kun je denken aan het afwerken met plexiglas, spijlen, gaasdoek en tentdoek of het bewerken van het binnenwerk met zachte materialen.

Meer weten over onze bedboxen?

Houtwerk Hattem draagt graag haar steentje bij aan de kwaliteit van leven en een zo goed mogelijke zorge. Bedboxen kunnen prijzig zijn in de aanschaf. Daarom bieden wij onze klanten verschillende mogelijkheden met betrekking tot de aanschaf van een bedbox. Zo bestaat er de mogelijkheid om een of meerdere bedboxen te huren en over te gaan tot aanschaf als het product goed bevalt. We verrekenen de betaalde huurprijs met het nog openstaande bedrag.

Heb je vragen of wil je meer informatie over de bedboxen en huur –en koop mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op middels telefoonnummer (038) 444 17 65 of vul het contactformulier in op de website. Langskomen bij onze werkplaats mag natuurlijk altijd.

bedbox
bedbox