Bij Houtwerk Hattem komt vakmanschap tot leven op een enkele, unieke locatie in onze ronde fabriek. Van ons kantoor tot de bedrijvige werkplaats, de droogkamers en de spuiterij – alles bevindt zich binnen handbereik. Een bezoek aan onze plek is niet zomaar een showroomervaring; het is een ware onderdompeling in het ambacht.

Wandel door de levendige werkplaats waar onze getalenteerde houtwerkers met passie de meubels, badkamermeubels en keukens tot leven wekken. Het ritmische geluid van beitels en het vakkundige schuren vullen de lucht, terwijl elk stuk hout vorm krijgt. En dan, betreed je via de trap onze showroom – een ruimte met onze keukens en meubels die je hart sneller doen kloppen. Hier ontmoeten de unieke ontwerpen en het vakmanschap elkaar, en kun je zelf ervaren hoe passie en precisie samenkomen in elk gecreëerd meubelstuk. Welkom bij Houtwerk Hattem, waar elke stap een onvergetelijke beleving is.

Werkplaats houtwerk Hattem

Plan een afspraak

Bezoek onze locatie en ontdek de mogelijkheden van onze maatwerk meubels en keukens van Nederlands hout via: 038 444 17 65 of info@houtwerk.com